Tracker Mobil

Tracker Mobil minangka piranti pandhu arah biasane diinstal dening kendharaan lan aset kanthi pasokan listrik / konektor portebel. Iki ngirim data koordinasi lokasi menyang internet liwat mRNA, LTE utawa Radio supaya ngidini lokasi ditampilake ing latar mburi peta kanthi nyata.

 

Tracker mobil regane larang regane, praktis lan efisien, bisa disandhang kanthi regane amarga regane sing murah.



Mobil Tracker digunakake sacara umum kanggo manajemen armada kayata mobil mobil, perusahaan taksi, armada perusahaan, transportasi lan logistik.

View as  
 
  • Piranti tracker mobil didhelikake yaiku tracker kendaraan GPS macem-macem fungsi kanthi desain kompak sing cerdas lan entheng sing luwih cilik tinimbang produk sing padha. Piranti tracker mobil didhelikake cocog karo aksesoris kalebu tombol gupuh (sos), mikropon (monitor) lan relay (kontrol mesin). Kinerja kanthi rega sing larang dadi cepet populer ing pasar.

  • tracker mini kanggo mobil minangka gadget persegi cilik sing bisa gampang dipasang ing kothak sarung tangan. Piranti tahan banyu lan daya tahan dawa sing umure nganti 5 taun. GPS lan GSM sing sensitif banget nggawe dipercaya kanggo nelusuri saben dina.

  • tracker mobil nganggo port OBD yaiku tracker 2G OBD GPS sing nyedhiyakake lokasi, pelacakan lan status mobil. Kanthi desain plug lan play, tracker mobil nganggo port OBD bisa gampang nyambung karo port OBD kanggo ndarbeni data wektu nyata, kayata posisi mobil, status mobil, acc, pager geo, lsp.

  • Plug lan muter tracker mobil yaiku plug-and-play GPS kendaraan tanpa nganggo kabel. Ndhukung posisi kendharaan, pelacakan, lan anti maling. Kanthi plug OBD II standar, plug lan Play tracker mobil bisa gampang diinstal lan dicopot. Cocog banget kanggo pangguna ora pengin nglereni kabel mobil kanggo nginstal tracker.

 1 
{kata kunci} bermutu tinggi. Shenzhen iTrybrand Technology Co, Ltd minangka salah sawijining pabrikan saka China. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Tracker Mobil. Kita bakal nyedhiyani sampeyan karo rega murah lan layanan sing disesuaikan, lan uga menehi conto gratis.