OBD Tracker

Plug Tracker OBD menyang port diagnostik (OBD) onboard kendharaan tugas entheng utawa medium. Biasane, tracker GPS OBD narik daya saka port OBD dhewe lan ngemot antena sing dibangun bebarengan karo modul GPS kanggo nampa sinyal GPS.

 

OBD Tracker prasaja, dipercaya lan fleksibel.

 

Tracker OBD komunikasi karo subsistem kendaraan beda kanggo nampa data diagnosa lan konsumsi bahan bakar kendaraan.

View as  
 
  • Piranti nelusuri kendharaan kanggo OBD II cocog kanggo perusahaan sing pengin nglacak kendharaan perusahaan kasebut. Deleng kacepetan kendharaan, mandheg digawe (kanthi wektu lan durasi) uga sejarah ing endi wae kendharaan wis suwe. Sampeyan uga bisa menehi tandha nggunakake piranti ranging kendharaan kanggo OBD II, nalika kendharaan mangkat utawa mlebu wilayah. Deleng kabeh kendharaan dashboard sing gampang digunakake kanggo menehi pangguna liya kanggo nglacak lan ngatur kendharaan.

  • Tracker OBD kanggo kabeh mobil bakal trek ing wektu nyata, iki cocog kanggo sing kudu bisa nglacak treler, peralatan, lan aset liyane ing wektu nyata. Tracker OBD kanggo kabeh mobil anti banyu lan duwe baterei serep, bakal ditampilake ing wektu nyata ing ngendi peralatan kasebut lan uga nuduhake sepira kerepe wis digunakake.

 1 
{kata kunci} bermutu tinggi. Shenzhen iTrybrand Technology Co, Ltd minangka salah sawijining pabrikan saka China. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku OBD Tracker. Kita bakal nyedhiyani sampeyan karo rega murah lan layanan sing disesuaikan, lan uga menehi conto gratis.