Profil perusahaan

iTryBrand minangka pimpinan industri kanggo produk Sistem Positioning Global (GPS) sing inovatif lan unggul lan solusi pelacakan terintegrasi. Kanthi macem-macem produk sing beda-beda saka periferal GPS sing ringkes nganti teknologi paling anyar babagan solusi kendharaan kendharaan lan pribadi, iTryBrand ngirim produk sing ora ana regane kanthi rega kompetitif lan layanan penjualan awal.

Pedoman bisnis kita ngupayakake kepuasan pelanggan 100% liwat pangembangan cara lan proses sing terus digunakake. Misi kita tetep ngembangake produk tiptop kanthi rega cukup nalika netepake standar industri kanggo kualitas, linuwih lan inovasi.

iTryBrand nyedhiyakake macem-macem produk, desain lan ngrancang kanggo ngrampungake kabutuhan saka macem-macem pasar. Ing wektu sing padha, iTryBrand nggawe solusi piranti lunak kanggo ngrampungake syarat klien, mbantu dheweke nggawe manajemen logistik kabeh klompok armada.

Kita, kulawarga iTryBrand, ora mung golek mbangun merek, nanging uga netepake filsafat urip sajrone proses uga. Kita ngarep-arep kanthi nyetel standar kualitas ndhuwur kanthi rega nyata, bisa mbantu mulihake nilai sing bener saka produk komersial, lan kanthi cara nggawe urip sing luwih apik kanggo kabeh wong.