4G GPS Locator Kanggo Mobil
  • Air Pro4G GPS Locator Kanggo Mobil

4G GPS Locator Kanggo Mobil

Locator 4G gps kanggo mobil digawe kanggo kabutuhan panggunaan macem-macem panggunaan. Kang digunakake digunakake ing solusi mobil sewa, solusi manajemen armada, solusi ranging transportasi umum, solusi pengunjung lan manajemen solusi, lan liya-liyane, sirkuit listrik sing banget dipercaya lan fungsi baterei internal ora mung pelacak dhasar nanging tandha SOS, dipotong mesin, geo- pager, tandha overspeed, upload data sejarah lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

4G gps locator kanggo mobil Pambuka


Locator 4G gps kanggo piranti minangka piranti pelacak kanthi macem-macem fungsi kaya wektu nyata, telpon sos, mesin sing dipotong / mulihake, rekaman swara. Kita bisa entuk tandha cepet kanggo getaran, overspeed, power off, geo-pager, rute dll, saka Protrack APP. Bisa digarap ing negara-negara kaya Australia / USA / Kanada dll sing ora duwe jaringan 2G maneh. Saben piranti dipriksa kanthi lengkap sajrone produksi supaya klien entuk piranti kualitas paling apik.

 

 

4G gps locator kanggo Spesialisasi mobil

â- Spesifikasi Tanpa Wayar:

Komunikasi tanpa kabel: 2G / LTE-Cat.M1

Modul Komunikasi: BG96 4G LTE Cat.M1 / NB1 / EGPRS

Band Frekuensi LTE: B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B8 / B12 / B13 / B18 / B19 / B20 / B26 / B28 / B39 (B39 kanggo Cat.M1only)

Frekuensi Band EGPRS: 850/900/1800 / 1900MHz

 

â— GPS Spesialisasi

GPS Chipset: U-blox UBX-M8030KT

Jenis antenaPatch 25x25x4

Sistem satelit: GPS, Galileo, GLONASS, Beidou

Akurasi lokasi GPS: 5m

Biaya wektu lokasi: Wiwitan panas: <1sec (Open Sky)

Miwiti kadhemen: <30sec (Open Sky)

 

â- Spesifikasi Sistem Daya:

Daya input voltase: 8-45V

Saiki digunakake: <30mA

Perlindhungan Surge: 1500W

Kapasitas baterei: 100mAh

 

â— Lingkungan kerja:

Suhu operasi: -20 ºC nganti +70 ºC

Andhap asor: 20% -80%

 

â— Fisik:

Ukuran: 84 (L) x42 (W) x13.6 (H) mm

Bobot: 80g

 


4G gps locator kanggo Fitur mobil

 

Modul komunikasi 2G / 4G LTE-Cat.M1
Chip GNSS kinerja dhuwur paling anyar saka u-blox.
Laporan lokasi nyata-nyata menyang server
Aplikasi pelacakan sing cocog kanggo mobil / truk / motor
Priksa lokasi liwat Platform, APP lan SMS.
GNSS mbantu posisi
Deteksi kontak ACC
Tombol SOS kanggo weker SOS
Fungsi rekaman swara
Daya pedhot sambungan weker kanggo anti-nyolong
Mungkasi / mulihake mesin
Mbusak basis alarm ing deteksi sensor cahya


Peralatan tanduran


4G GPS Locator For Cars


Sertifikasi kualifikasi


4G GPS Locator For Cars


FAQ


P: Kepiye carane entuk conto?
A: Kita ngisi ragad Sample lan biaya kirim,
Nanging kita bakal nggawe keseimbangan utawa ngilangi jumlah kuantitas sampel nalika sampeyan nggawe pesenan ing perusahaan kita.

 
P: Kepiye bisa ngirim priksaan?
A: Produk apa wae sing disenengi, welcome kirim informasi menyang email, utawa ngobrol kanthi online.
 

P: Kepiye carane nggawe pesenan?
A: Sawise entuk rincian kontak, lan konfirmasi conto, sampeyan bisa ngirim PO lan konfirmasi pesenan kasebut, kita bakal nindakake lan ngirimake PI supaya sampeyan konfirmasi.

 
P: Nalika ngatur produksi?
A: Kita bakal ngatur produksi sawise nampa simpenan, biasane 30%.

Panas Tags: 4G GPS Locator Kanggo Mobil, China, Produsen, Rega rendah, Sebutharga, Grosir, Tuku, Dhewe, Gratis, Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.