Piranti GPS Lacak Voltase Wide
  • Air ProPiranti GPS Lacak Voltase Wide

Piranti GPS Lacak Voltase Wide

Piranti tracking GPS kanthi voltase sudhut 100% ora didownload Web lan bisa dideleng saka iPhone, Android, Tablet utawa PC, yen sampeyan duwe akses menyang internet.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Piranti GPS pelacak voltase sing amba Pambuka


Piranti GPS pelacak voltase sing amba ngidini sampeyan rasa aman lan kenyamanan sing durung nate bisa sadurunge. Minangka teknologi terus maju, kita bakal nyedhaki lan nyedhaki jagad sing terhubung ing ngendi sampeyan bisa tansah nglacak wong sing dikasihi. Saka nglacak pembalap remaja anyar utawa anggota kulawarga sampeyan kanggo mesthekake aman. Piranti nelusuri voltase GPS sudhut bisa ditrapake kanggo jinis mobil kanggo pangguna sing beda.

 

 

Spesifikasi piranti GPS GPS voltase sing amba


Ukuran

82 mm x 42 mm x 14 mm

Bobot

46g

Input daya

9 "90 VDC

GPS Chipset

MT 3336

Kelembapan Operating

5% "95%

Suhu Operating

-20 ° C nganti +85 ° C

Frekuensi GSM

850/900/1800/1900 MHz

GPRS

Kelas 12, TCP / IP

Sensitivitas GPS

-160 dB

Sensitivitas akuisisi

-144dBm

Posisi Akurasi

10m

TTFF (langit sing mbukak)

Avg. wiwitan panas â ‰ ¤ 1 sec

Avg. wiwitan kadhemen â ‰ ¤ 35 sec

 

Fitur piranti GPS voltase sing amba


1.Temokake lokasi liwat SMS & Platform

2.Nyambung ing antena GPS & GSM sing sensitif dhuwur

Deteksi kontak 3.ACC

4.SOS tombol kanggo weker SOS

5.Voice monitor monitor

6.Sedhot pedhot sambungan weker kanggo anti-nyolong

7.Remot mandeg / mulihake mesin

8. Dhukungan memori internal 2000 toko data GPS lan diunggah ulang ing area GSM


Peralatan tanduran


Wide Voltage GPS Tracking Device


Sertifikasi kualifikasi


Wide Voltage GPS Tracking Device


FAQ


P: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé, butuh 3 nganti 6 dina sawise mbayar pambuka. Wektu kiriman tartamtu gumantung marang barang lan jumlah pesenan sampeyan.

P: Sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis sampeyan. Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan.

P: Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge ngirim?
A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge pangiriman

P: Kepiye carane nggawe bisnis kita jangka panjang lan apik?
A: 1. Kita tetep rega sing apik lan kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk bathi;
2. Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita tulus nindakake bisnis lan nggawe kanca karo kanca-kanca,
ana ngendi tekane.



Panas Tags: Piranti GPS Ngawasi Voltum Wide, China, Produsen, Harga murah, Sebut Harga, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.