Piranti Mobil Tracker didhelikake
  • Air ProPiranti Mobil Tracker didhelikake

Piranti Mobil Tracker didhelikake

Piranti tracker mobil didhelikake yaiku tracker kendaraan GPS macem-macem fungsi kanthi desain kompak sing cerdas lan entheng sing luwih cilik tinimbang produk sing padha. Piranti tracker mobil didhelikake cocog karo aksesoris kalebu tombol gupuh (sos), mikropon (monitor) lan relay (kontrol mesin). Kinerja kanthi rega sing larang dadi cepet populer ing pasar.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Piranti tracker mobil didhelikake Pambuka


Piranti tracker mobil didhelikake yaiku tracker GPS kendaraan kanthi rega tahan banyu IP65 lan bisa dipasang ing mobil, motor. Piranti tracker mobil didhelikake ngidini fungsi kayata SOS, pemotongan bahan bakar, kegagalan listrik, geo-pager, peringatan kanthi kacepetan, rekaman data sejarah. Unit kasebut bisa mlaku kanthi lingkungan sing nemen. Kanthi pemeriksaan pabrik sing rinci, unit kasebut nduweni daya tahan sing dawa lan linuwih.

 

Alat tracker mobil Spesifikasi sing didhelikake


Ukuran

82 mm x 42 mm x 14 mm

Bobot

46g

Input daya

9 "90 VDC

GPS Chipset

MT 3336

Kelembapan Operating

5% "95%

Suhu Operating

-20 ° C nganti +85 ° C

Frekuensi GSM

850/900/1800/1900 MHz

GPRS

Kelas 12, TCP / IP

Sensitivitas GPS

-160 dB

Sensitivitas akuisisi

-144dBm

Posisi Akurasi

10m

TTFF (langit sing mbukak)

Avg. wiwitan panas â ‰ ¤ 1 sec

Avg. wiwitan kadhemen â ‰ ¤ 35 sec

 

Piranti tracker mobil didhelikake Fitur


1.Temokake lokasi liwat SMS & Platform

2.Nyambung ing antena GPS & GSM sing sensitif dhuwur

Deteksi kontak 3.ACC

4.SOS tombol kanggo weker SOS

5.Voice monitor monitor

6.Sedhot pedhot sambungan weker kanggo anti-nyolong

7.Remot mandeg / mulihake mesin

8. Dhukungan memori internal 2000 toko data GPS lan diunggah ulang ing area GSM


Peralatan tanduran


Car Tracker Device Hidden


Sertifikasi kualifikasi


Car Tracker Device Hidden


FAQ


Q: Tipe tracker apa dhukungan platform sampeyan?
A: Piranti lunak kita kompatibel karo pelacak sing paling populer ing pasar! Coban / Teltonika / Meitrack / Concox / Jimi / Bofan / Ee-link lsp.


P: Apa istilah sampeyan ngemas?

A: Umumé, kita nggawa barang-barang ing kothak label putih putih netral lan karton coklat. Yen sampeyan duwe paten sing didaftar kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak kanthi branded sawise entuk surat sing otorisasi.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T 30% minangka simpenan, lan 70% sadurunge pangiriman. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge mbayar imbangan.

P: Apa istilah pangiriman sampeyan?
A: EXW


Panas Tags: Piranti Mobil Tracker Didhelikake, China, Produsen, Rega rendah, Sebutharga, Grosir, Tuku, Diciptakake, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.