Platform Software nelusuri Ndhukung Luwih saka 10000 Piranti
  • Air ProPlatform Software nelusuri Ndhukung Luwih saka 10000 Piranti

Platform Software nelusuri Ndhukung Luwih saka 10000 Piranti

Platform piranti lunak nelusuri ndhukung luwih saka 10000 piranti sing kalebu pelacakan adhedhasar web-time nyata 7/4, nemokake tracker ing peta kanthi otomatis. Platform piranti lunak nelusuri ndhukung luwih saka 10000 piranti nyedhiyakake kinerja kerja sing stabil liwat macem-macem server lan misahake database.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tracking Software Platform Supports More Than 10000 Devices


Platform piranti lunak nelusuri ndhukung luwih saka 10000 piranti Introduksi


Platform piranti lunak nelusuri ndhukung luwih saka 10000 piranti kanthi riwayat lokasi, trip, chart lan ringkesan. Sampeyan bisa ndeleng data langsung ing aplikasi web utawa mobile lan uga ngekspor lan ndownload file Excel. Platform piranti lunak nelusuri ndhukung luwih saka 10000 piranti lan nawakake pangaturan dhewe kanthi domain, logo, kaca login, lan sapiturute Sampeyan uga bisa duwe APP khusus sing nuduhake kabeh informasi sampeyan. Ing kasus iki, menehi kontribusi kanggo sampeyan duwe reputasi merek sampeyan dhewe.

 

Platform piranti lunak nelusuri ndhukung luwih saka 10000 Spesifikasi server server


10000 piranti nyata-wektu online, data saveGPS kaping telune.

 

Rekomendasi

CPU

Xeon E5-2620V4 (2.1G) * 1 (8Core, 16Thread)

Memori (RAM)

32GB RAM

Hard disk drive

RAID Array (Raid5 utawa Raid10) 600 GB gratis

Sistem Operasi

CentOS 6.4 (64bit)

JDK

JDK1.8.0_221-linux-x64

WebServer

nginx-1.16.0

WebContainer

apache-tomcat-9.0.22

Database

mysql-5.5.38-linux2.6-x86_64

Daya Bekase

Pasokan daya sing ora bisa ditemtokake

Sistem serep

Dibutuhake saben dina sing dibutuhake

 

Platform piranti lunak nelusuri ndhukung luwih saka 10000 Piranti

 

1.Partisipasi kaping telu (admin / distributor / pangguna pungkasan / monitor mung)

2. Tandha tandha kaping

3. Multiple laporan

4. Konsumsi bahan bakar

5. Status Pintu

6. Deteksi voltase

7. Tekanan Tirus

8. Tandha geo-pager (ing / metu) tandha

9. Akeh basa (APP Web / iPhone / APP Android / APP)

10. Akeh tandha email

11. Pangeling-eling kendaraan

12. Layanan kustomisasi

13. Layanan transfer data sing selaras

14. APPs Distributor

15. Akun virtual

16. Kabar ACC ON / OFF

17. Alarm email

18. Mileage laporan(according menyang zona wektu lokal ¼ ‰

19. Tandha rute

20. manajemen POI

21. Pager Geo



 


Tancepake lan muter fitur tracker mobil


1.Temokake lokasi liwat SMS & Platform
2.Nyambung ing antena GPS & GSM sing sensitif dhuwur
Deteksi kontak 3.ACC
4.Barange weker
5.Geo pager
6.Sedhot pedhot sambungan weker kanggo anti-nyolong
7.Inflexion titik tambahan suplemen


Peralatan tanduran


Tracking Software Platform Supports More Than 10000 Devices


Sertifikasi kualifikasi


Tracking Software Platform Supports More Than 10000 Devices


FAQ


P: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé, butuh 3 nganti 6 dina sawise mbayar pambuka. Wektu kiriman tartamtu gumantung marang barang lan jumlah pesenan sampeyan.

P: Sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis sampeyan. Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan.

P: Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge ngirim?
A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge pangiriman

P: Kepiye carane nggawe bisnis kita jangka panjang lan apik?
A: 1. Kita tetep rega sing apik lan kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk bathi;
2. Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita tulus nindakake bisnis lan nggawe kanca karo kanca-kanca,
ana ngendi tekane.

Panas Tags: Platform Perangkat Lunak Ndhukung Luwih saka 10000 Piranti, China, Produsen, Rega Sithik, Sebut Harga, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.