Piranti nelusuri Kanggo Bocah-bocah

Piranti Ngawasi Kanggo Anak digawe kanthi siji waé: kanggo nglindhungi bocah sing butuh khusus. Bebarengan karo kemampuan nelusuri "saka persiyapan zona safety nganti nganyari 30 detik"

 

Piranti nelusuri Kanggo Anak uga ndhukung wong tuwa kanggo ngrungokake kepiye dina bocah, mesthekake yen ora salah, diabaikan, utawa ilang.

 

Apa maneh, kanthi fungsi komunikasi loro-lorone, sampeyan bisa ngobrol karo bocah kapan wae, lan dheweke ora kudu kuwatir babagan tombol utawa ngeklik apa wae kanggo ngobrol. Sampeyan bisa ndeleng apa sing wis ana karo log buku diary sing data input saben 30 detik.

View as  
 
  • Minangka tracker GPS nirkabel paling cilik, paling portable ing pasar, piranti sing dilacak kanggo bocah-bocah sing didhelikake terus mimpin pasar kanthi linuwih lan kepuasan pelanggan, uga layanan 2G sing super cepet lan dipercaya kanggo piranti sing dilaporake kanthi terus. jangkoan sing dipercaya duwe akeh panggunaan, saka nelusuri aset perusahaan kanggo nglacak driver remaja ing dalan pertama. Nyana jangkoan sing dipercaya lan nganyari kanggo saben gerakan.

 1 
{kata kunci} bermutu tinggi. Shenzhen iTrybrand Technology Co, Ltd minangka salah sawijining pabrikan saka China. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Piranti nelusuri Kanggo Bocah-bocah. Kita bakal nyedhiyani sampeyan karo rega murah lan layanan sing disesuaikan, lan uga menehi conto gratis.