GPS

GPS minangka sistem posisi navigasi radio kanthi tliti kanthi dhuwur adhedhasar satelit udara. Iki bisa nyedhiyakake lokasi geografis sing akurat, kecepatan kendharaan, lan informasi wektu sing akurat ing ngendi wae ing papan lan papan cedhak-Bumi.

Wiwit diwiwiti, GPS wis narik kawigaten para pangguna kanthi akurasi, cuaca, liputan global, penak lan fleksibilitas.

GPS ora mung saint patron mobil, nanging uga bintang cerdas manajemen industri logistik.
View as  
 
  • GPS lokasi kanthi lokasi akurat yaiku tracker kendaraan 4G. Bisa digarap ing negara-negara kaya Australia / USA / Kanada sing duwe jaringan 4G. U-blox UBX-M8030KTGPS Chipset ndadekake lokasi luwih akurat. Piranti desain baterei internal ora mung minangka pelacakan dhasar nanging mesin sing dipotong lan mulihake, telpon SOS lan rekaman swara.

  • Locator 4G gps kanggo mobil digawe kanggo kabutuhan panggunaan macem-macem panggunaan. Kang digunakake digunakake ing solusi mobil sewa, solusi manajemen armada, solusi ranging transportasi umum, solusi pengunjung lan manajemen solusi, lan liya-liyane, sirkuit listrik sing banget dipercaya lan fungsi baterei internal ora mung pelacak dhasar nanging tandha SOS, dipotong mesin, geo- pager, tandha overspeed, upload data sejarah lan liya-liyane.

  • tracker gps minangka tracker kendaraan anyar adhedhasar modul komunikasi 2G / 4G LTE-Cat.M1 lan sistem posisi satelit GPS, sing nduwe fungsi macem-macem posisi, pemantauan pemantauan, tandha darurat lan nelusuri kabeh manajemen armada. Iku piranti sing paling migunani kanggo ngawasi salah siji mobil utawa mobil kabeh.

  • Realtime track GPS GPS tracker minangka cara sing paling apik kanggo entuk informasi adhedhasar lokasi akurat, nyata-wektu babagan kendharaan utawa jinis aset liyane sing sampeyan duweni.

  • Tracker GPS GPS minangka piranti ranging cilik, entheng, lan kuat. tracker GPS mobil Mini dilengkapi kabel SOS pilihan lan MIC kanggo fungsi panggilan swara lan monitor monitor. Mbantu kanggo ngawasi mobil kapan wae.

  • Sensor GPS nelusuri piranti yaiku kendharaan kendaraan kabel cilik 2G kanthi desain kompak sing entheng. Sensor GPS nelusuri piranti karo chip sensitif lan akurasi dhuwur. Iku adol panas ing saindenging jagad.

{kata kunci} bermutu tinggi. Shenzhen iTrybrand Technology Co, Ltd minangka salah sawijining pabrikan saka China. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku GPS. Kita bakal nyedhiyani sampeyan karo rega murah lan layanan sing disesuaikan, lan uga menehi conto gratis.