Tracker kendaraan

Tracker kendaraan minangka piranti pandhu arah biasane nggawa kendaraan utawa truk utawa bis. Kanthi GPS (sistem posisi Global), bisa nyimpen data lokasi ing memori piranti utawa ngirim data lokasi menyang server nganggo mRNA internet (GPRS utawa SMS) utawa radio, utawa modem satelit.

 

Tracker kendaraan dipercaya, aman lan trep, kanthi kaluwihan sensitivitas lan praktik.

 

Kendaraan Tracker digunakake kanggo kendharaan kendaraan, truk, bis lan mesin.

View as  
 
  • kendaraan GPS gps yaiku piranti GPS kendaraan 4G kanthi tracker multifungsi. kendaraan GPS GPS kompatibel karo aksesoris kalebu tombol gupuh (sos), Mikropon (rekaman swara) lan relay (mesin dipotong / mulihake). Iku cocog kanggo logistik, manajemen armada etc.

  • Tracker kendaraan manual GPS akurat minangka tracker GPS nganggo kabel sing cerdas lan mini kanthi chip sensitif lan lokasi sing akurat. Tracker manual GPS tracker kendhakan kanthi baterei serep cilik lan output relay.

  • tracker kendaraan magnetik duwe mode kerja cerdas. tracker kendaraan magnetik karo tracker baterei gedhe siyaga, kuat banget lan migunani. gampang digunakake lan bisa digawa ing endi-endi. Iki minangka desain khas sing nggabungake produk komunikasi lan layanan GPS.

  • Tracker kendaraan nirkabel nggambarake kombinasi teknologi GSM lan GPS sing sampurna. Tracker kendaraan nirkabel, kanthi dimensi sing tepat lan lampiran kompak, ndudohake lan karya makarya ing lapangan GPS lan LBS. Iki minangka desain khas sing nggabungake produk komunikasi lan layanan GPS.

  • tracker gps tracker nyata-wektu locator minangka piranti antena GPS GSM sensitif dhuwur. Iki ngunggah lokasi wektu nyata dening GSM menyang jaringan sing mbantu pangguna nglacak lan ngawasi kapan pengin. Ukuran cerdas lan kurang kabel nggawe instalasi kanggo kendharaan kanthi gampang.

 1 
{kata kunci} bermutu tinggi. Shenzhen iTrybrand Technology Co, Ltd minangka salah sawijining pabrikan saka China. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Tracker kendaraan. Kita bakal nyedhiyani sampeyan karo rega murah lan layanan sing disesuaikan, lan uga menehi conto gratis.