GPS Portable

GPS Portable minangka piranti pelacak sing bisa nduwe kendharaan / pribadi lan kendhali nyata-wektu. Digunakake utamane kanggo nglacak lokasi aset-aset ing wektu nyata lan kanggo njaga perlindungan tambahan kanggo nyegah kehilangan peralatan sing terkenal lan nyolong aset.

 

GPS portable dipercaya lan trep. Tracker GPS portable dibangun kanthi komponen sing berkualitas kanthi tliti sampeyan bakal entuk lokasi sing akurat. Siaga baterei nganti 30 dina tanpa mbayar ulang.

 

GPS Portable apik banget kanggo nelusuri: mobil, truk, van, prau, wadhah, lan liya-liyane. Ora perlu kabel utawa instalasi.

View as  
 
  • Sensor GPS nelusuri piranti yaiku kendharaan kendaraan kabel cilik 2G kanthi desain kompak sing entheng. Sensor GPS nelusuri piranti karo chip sensitif lan akurasi dhuwur. Iku adol panas ing saindenging jagad.

  • tracker gps portebel dawa kanggo aset duwe mode kerja cerdas. trackps gps portebel siap dawa kanggo aset yaiku tracker gps sing tracker kanthi piranti sensitif alat GPS GPS sing cocog banget sensitif banget karo 1 track life baterei kanthi dawa, tracker gedhe lan migunani.

  • Tracker GPS portable kanggo mobil duwe tracker GPS portebel, baterei sing lengkap, lan kasus magnetik kanggo gampang digunakake. Tracker GPS portable kanggo mobil dadi tracker GPS portebel cilik dadi pelacak kendaraan sing slap-and-track sing kuwat kanggo kapabilitas pelacak sing luwih dawa.

  • Tracker portebel gps mini karo SOS minangka tracker pribadi pribadi gps kanthi mode karya cerdas. Tracker portebel gps mini karo SOS minangka fungsi sing gampang banget lan migunani kanggo nggunakake fungsi kanthi kinerja posisi sing akurat lan bisa digawa ing endi wae.

  • Tracker portable kanthi ukuran cilik yaiku ndelok Mini GPS Tracking Finder Piranti Mobil Auto Pets Anak motor Pit motor Tracker GPS nganggo kertu sim. Tracker portable kanthi ukuran cilik kanthi ukuran portabel mini sing bisa dikisi daya pangisi daya android normal kanthi nelusuri wektu nyata dening gps lan lokasi adhedhasar jaringan seluler kanthi baterei litium 600mAh sing bisa diisi maneh sing bisa siyaga 30 dina.

 1 
{kata kunci} bermutu tinggi. Shenzhen iTrybrand Technology Co, Ltd minangka salah sawijining pabrikan saka China. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku GPS Portable. Kita bakal nyedhiyani sampeyan karo rega murah lan layanan sing disesuaikan, lan uga menehi conto gratis.