Produk

View as  
 
  • Piranti pelacakan gps mobil multi-fungsi yaiku GPS sing nggunakake modul modul 2G / LTE-Cat.M1. Iku piranti ranging GPS kompak, ngaktifake akses cepet banget lan kasedhiyan posisi. Kanthi tandha kayata pager geo, baterei sithik, kekuwatan ora dikepungake, sos lan mbusak tandha lan akeh fitur pelapor lanjut, piranti pelacakan gps mobil multi-fungsi minangka tracker paling populer.

  • GPS lokasi kanthi lokasi akurat yaiku tracker kendaraan 4G. Bisa digarap ing negara-negara kaya Australia / USA / Kanada sing duwe jaringan 4G. U-blox UBX-M8030KTGPS Chipset ndadekake lokasi luwih akurat. Piranti desain baterei internal ora mung minangka pelacakan dhasar nanging mesin sing dipotong lan mulihake, telpon SOS lan rekaman swara.

  • Locator 4G gps kanggo mobil digawe kanggo kabutuhan panggunaan macem-macem panggunaan. Kang digunakake digunakake ing solusi mobil sewa, solusi manajemen armada, solusi ranging transportasi umum, solusi pengunjung lan manajemen solusi, lan liya-liyane, sirkuit listrik sing banget dipercaya lan fungsi baterei internal ora mung pelacak dhasar nanging tandha SOS, dipotong mesin, geo- pager, tandha overspeed, upload data sejarah lan liya-liyane.

  • tracker gps minangka tracker kendaraan anyar adhedhasar modul komunikasi 2G / 4G LTE-Cat.M1 lan sistem posisi satelit GPS, sing nduwe fungsi macem-macem posisi, pemantauan pemantauan, tandha darurat lan nelusuri kabeh manajemen armada. Iku piranti sing paling migunani kanggo ngawasi salah siji mobil utawa mobil kabeh.

  • kendaraan GPS gps yaiku piranti GPS kendaraan 4G kanthi tracker multifungsi. kendaraan GPS GPS kompatibel karo aksesoris kalebu tombol gupuh (sos), Mikropon (rekaman swara) lan relay (mesin dipotong / mulihake). Iku cocog kanggo logistik, manajemen armada etc.

  • Piranti tracking GPS kanthi voltase sudhut 100% ora didownload Web lan bisa dideleng saka iPhone, Android, Tablet utawa PC, yen sampeyan duwe akses menyang internet.

 12345...9