Piranti Pelacak Mobil Multi-Fungsi GPS
  • Air ProPiranti Pelacak Mobil Multi-Fungsi GPS

Piranti Pelacak Mobil Multi-Fungsi GPS

Piranti pelacakan gps mobil multi-fungsi yaiku GPS sing nggunakake modul modul 2G / LTE-Cat.M1. Iku piranti ranging GPS kompak, ngaktifake akses cepet banget lan kasedhiyan posisi. Kanthi tandha kayata pager geo, baterei sithik, kekuwatan ora dikepungake, sos lan mbusak tandha lan akeh fitur pelapor lanjut, piranti pelacakan gps mobil multi-fungsi minangka tracker paling populer.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Piranti pelacakan mobil gps multi-fungsi Introduksi


Piranti pelacakan gps mobil multi-fungsi minangka tracker piranti 4G sing mbusak tandha adhedhasar deteksi sensor cahya. Kajaba tombol panik kanggo telpon SOS, uga duwe relay (12V / 24V didhukung) kanggo ngilangi bahan bakar kanthi jarak adoh. Iku cara paling efektif kanggo ngawasi kegiatan nyopir mobil / kenderaan / armada sampeyan.


Spesifikasi ranging piranti GPS multi-fungsi


â- Spesifikasi Tanpa Wayar:

Komunikasi tanpa kabel: 2G / LTE-Cat.M1

Modul Komunikasi: BG96 4G LTE Cat.M1 / NB1 / EGPRS

Band Frekuensi LTE: B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B8 / B12 / B13 / B18 / B19 / B20 / B26 / B28 / B39 (B39 kanggo Cat.M1only)

Frekuensi Band EGPRS: 850/900/1800 / 1900MHz

 

â— GPS Spesialisasi

GPS Chipset: U-blox UBX-M8030KT

Jenis antenaPatch 25x25x4

Sistem satelit: GPS, Galileo, GLONASS, Beidou

Akurasi lokasi GPS: 5m

Biaya wektu lokasi: Wiwitan panas: <1sec (Open Sky)

Miwiti kadhemen: <30sec (Open Sky)

 

â- Spesifikasi Sistem Daya:

Daya input voltase: 8-45V

Saiki digunakake: <30mA

Perlindhungan Surge: 1500W

Kapasitas baterei: 100mAh

 

â— Lingkungan kerja:

Suhu operasi: -20 ºC nganti +70 ºC

Andhap asor: 20% -80%

 

â— Fisik:

Ukuran: 84 (L) x42 (W) x13.6 (H) mm

Bobot: 80g


 

Fitur piranti GPS macem-macem fitur ranging


Modul komunikasi 2G / 4G LTECat.M1
Chip GNSS kinerja dhuwur paling anyar saka ublox.
Laporan lokasi Realtime menyang server
Aplikasi pelacakan sing cocog kanggo mobil / truk / motor
Priksa lokasi liwat Platform, APP lan SMS.
GNSS mbantu posisi
Deteksi kontak ACC
Tombol SOS kanggo weker SOS
Fungsi rekaman swara
Daya pedhot sambungan weker kanggo antitheft
Mungkasi / mulihake mesin
Mbusak basis alarm ing deteksi sensor cahya


Peralatan tanduran


Multi-Function Car Gps Tracking Device


Sertifikasi kualifikasi


Multi-Function Car Gps Tracking Device


FAQ


P: Kepiye carane entuk conto?
A: Kita ngisi ragad Sample lan biaya kirim,
Nanging kita bakal nggawe keseimbangan utawa ngilangi jumlah kuantitas sampel nalika sampeyan nggawe pesenan ing perusahaan kita.

 
P: Kepiye bisa ngirim priksaan?
A: Produk apa wae sing disenengi, welcome kirim informasi menyang email, utawa ngobrol kanthi online.
 

P: Kepiye carane nggawe pesenan?
A: Sawise entuk rincian kontak, lan konfirmasi conto, sampeyan bisa ngirim PO lan konfirmasi pesenan kasebut, kita bakal nindakake lan ngirimake PI supaya sampeyan konfirmasi.

 
P: Nalika ngatur produksi?
A: Kita bakal ngatur produksi sawise nampa simpenan, biasane 30%.

Panas Tags: Piranti GPS Gps Pelindhakan Fungsi, China, Produsen, Harga murah, Sebut Harga, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.