Sistem Tracking GPS

Sistem Pelacak Gps minangka solusi basis server awan Alibaba kanthi set lengkap layanan sing dirancang kanggo manajemen armada, pelacakan armada, pelacakan aset ing web lan aplikasi kanggo ponsel Android lan iOS.

 

Sistem Tracking GPS diwenehake dening Protrack GPS nawakake layanan registrasi fleksibel, para klien bisa nambah lan aktif piranti kanthi sawayah-wayah lan nindakake wektu nyata utawa muter maneh sajrone riwayat 3 wulan.

 

Sistem Tracking GPS ing GPS protrack uga nyedhiyakake macem-macem jinis laporan rinci supaya klien bisa mriksa lan nindakake manajemen armada.

View as  
 
  • Sistem pelacak GPS gratis mbisakake macem-macem gaya kartografi sing dirancang kanggo negesake identitas merek utawa mbantu fokus ing data geospatial tartamtu. Pangguna perusahaan perusahaan nggambarake data sing ana ing spreadsheet lan database, tanpa ngidini wong liya ngakses.

  • Sistem pelacakan GPS online IOS lan Android mbantu para pelanggan bisnis kanggo ngatur armada, nambah produktivitas tenaga kerja seluler lan ningkatake barang-barang sing dikirim kanthi macem-macem: analitis lengkap, aplikasi khusus lan integrasi.

  • sistem pelacakan GPS kanggo kendaraan lan armada luwih serba guna tinimbang sing paling akeh tracker GPS. Ora mung minangka tracker kendaraan sing efektif, nanging sistem pelacakan uga mbiyantu sampeyan tetep tab karo mancal, pets, bocah-bocah. Ngluwihi, sampeyan bisa nggunakake kanggo mbantu ngawasi armada cilik sampeyan, kanggo mesthekake kendharaan sampeyan bakal kepiye, yen kudu ana.

 1 
{kata kunci} bermutu tinggi. Shenzhen iTrybrand Technology Co, Ltd minangka salah sawijining pabrikan saka China. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Sistem Tracking GPS. Kita bakal nyedhiyani sampeyan karo rega murah lan layanan sing disesuaikan, lan uga menehi conto gratis.