GPS Locator

Unit locator GPS minangka piranti pandhu arah biasane digunakake dening kendharaan utawa wong utawa kewan sing nggunakake Global Positioning System (GPS) kanggo nglacak gerakan piranti lan nemtokake lokasi.

 

Locator GPS nyedhiyakake produk sing paling akurat lan efektif sing kasedhiya ing pasar.

 

Locator GPS kanggo macem-macem kebutuhan, saka pelacakan pribadi kanggo driver remaja, bocah, wong tuwa, utawa sedulur khusus kanggo bisnis pelacakan kayata pelacakan armada lan pelacakan aset.

View as  
 
  • GPS lokasi kanthi lokasi akurat yaiku tracker kendaraan 4G. Bisa digarap ing negara-negara kaya Australia / USA / Kanada sing duwe jaringan 4G. U-blox UBX-M8030KTGPS Chipset ndadekake lokasi luwih akurat. Piranti desain baterei internal ora mung minangka pelacakan dhasar nanging mesin sing dipotong lan mulihake, telpon SOS lan rekaman swara.

  • Locator 4G gps kanggo mobil digawe kanggo kabutuhan panggunaan macem-macem panggunaan. Kang digunakake digunakake ing solusi mobil sewa, solusi manajemen armada, solusi ranging transportasi umum, solusi pengunjung lan manajemen solusi, lan liya-liyane, sirkuit listrik sing banget dipercaya lan fungsi baterei internal ora mung pelacak dhasar nanging tandha SOS, dipotong mesin, geo- pager, tandha overspeed, upload data sejarah lan liya-liyane.

  • tracker gps minangka tracker kendaraan anyar adhedhasar modul komunikasi 2G / 4G LTE-Cat.M1 lan sistem posisi satelit GPS, sing nduwe fungsi macem-macem posisi, pemantauan pemantauan, tandha darurat lan nelusuri kabeh manajemen armada. Iku piranti sing paling migunani kanggo ngawasi salah siji mobil utawa mobil kabeh.

  • Locator mini gps kanthi baterei dawa yaiku piranti-piranti operasional baterei portable sing bisa disimpen ing tas ransel, piranti pelacak armada profesional sing hardwired kanggo kendharaan kasebut. locator mini gps kanthi baterei dawa yaiku pelacak satelit sing bisa ngawasi lokasi peralatan abot ing lapangan utawa wadhah pengiriman ing segara, lan kabeh.

 1 
{kata kunci} bermutu tinggi. Shenzhen iTrybrand Technology Co, Ltd minangka salah sawijining pabrikan saka China. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku GPS Locator. Kita bakal nyedhiyani sampeyan karo rega murah lan layanan sing disesuaikan, lan uga menehi conto gratis.