GPS Locator Kanthi Lokasi sing akurat
  • Air ProGPS Locator Kanthi Lokasi sing akurat

GPS Locator Kanthi Lokasi sing akurat

GPS lokasi kanthi lokasi akurat yaiku tracker kendaraan 4G. Bisa digarap ing negara-negara kaya Australia / USA / Kanada sing duwe jaringan 4G. U-blox UBX-M8030KTGPS Chipset ndadekake lokasi luwih akurat. Piranti desain baterei internal ora mung minangka pelacakan dhasar nanging mesin sing dipotong lan mulihake, telpon SOS lan rekaman swara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

gps locator kanthi lokasi sing akurat Pambuka


gps locator kanthi lokasi sing akurat bisa nglacak wektu nyata sing sampurna. Ana tandha tandha kanggo geter, overspeed, daya pedhot, geo-pager, rute, sos lan liya-liyane Kanthi deteksi kontak ACC lan mriksa lokasi liwat Platform, APP lan SMS, status kendharaan kabeh ana ing kendhali sampeyan.


 

 

gps locator kanthi Spesifikasi lokasi sing akurat

 

â- Spesifikasi Tanpa Wayar:

Komunikasi tanpa kabel: 2G / LTE-Cat.M1

Modul Komunikasi: BG96 4G LTE Cat.M1 / NB1 / EGPRS

Band Frekuensi LTE: B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B8 / B12 / B13 / B18 / B19 / B20 / B26 / B28 / B39 (B39 kanggo Cat.M1only)

Frekuensi Band EGPRS: 850/900/1800 / 1900MHz

 

â— GPS Spesialisasi

GPS Chipset: U-blox UBX-M8030KT

Jenis antenaPatch 25x25x4

Sistem satelit: GPS, Galileo, GLONASS, Beidou

Akurasi lokasi GPS: 5m

Biaya wektu lokasi: Wiwitan panas: <1sec (Open Sky)

Miwiti kadhemen: <30sec (Open Sky)

 

â- Spesifikasi Sistem Daya:

Daya input voltase: 8-45V

Saiki digunakake: <30mA

Perlindhungan Surge: 1500W

Kapasitas baterei: 100mAh

 

â— Lingkungan kerja:

Suhu operasi: -20 ºC nganti +70 ºC

Andhap asor: 20% -80%

 

â— Fisik:

Ukuran: 84 (L) x42 (W) x13.6 (H) mm

Bobot: 80g

 

gps locator kanthi Fitur lokasi sing akurat

 

Modul komunikasi 2G / 4G LTECat.M1
Chip GNSS kinerja dhuwur paling anyar saka ublox.
Laporan lokasi Realtime menyang server
Aplikasi pelacakan sing cocog kanggo mobil / truk / motor
Priksa lokasi liwat Platform, APP lan SMS.
GNSS mbantu posisi
Deteksi kontak ACC
Tombol SOS kanggo weker SOS
Fungsi rekaman swara
Daya pedhot sambungan weker kanggo antitheft
Mungkasi / mulihake mesin
Mbusak basis alarm ing deteksi sensor cahya


Peralatan tanduran


GPS Locator With Accurate Location


Sertifikasi kualifikasi


GPS Locator With Accurate Location


FAQ


P: Kepiye carane entuk conto?
A: Kita ngisi ragad Sample lan biaya kirim,
Nanging kita bakal nggawe keseimbangan utawa ngilangi jumlah kuantitas sampel nalika sampeyan nggawe pesenan ing perusahaan kita.

 
P: Kepiye bisa ngirim priksaan?
A: Produk apa wae sing disenengi, welcome kirim informasi menyang email, utawa ngobrol kanthi online.
 

P: Kepiye carane nggawe pesenan?
A: Sawise entuk rincian kontak, lan konfirmasi conto, sampeyan bisa ngirim PO lan konfirmasi pesenan kasebut, kita bakal nindakake lan ngirimake PI supaya sampeyan konfirmasi.

 
P: Nalika ngatur produksi?
A: Kita bakal ngatur produksi sawise nampa simpenan, biasane 30%.

Panas Tags: Goleki GPS Kanthi Lokasi sing Akurat, China, Produsen, Harga murah, Sebut Harga, Grosir, Tuku, Selaras, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.