Platform Software nelusuri


Platform piranti lunak nelusuri minangka sistem pelacak sing diwenehake kanggo ngawasi lan nglacak wong, kewan, aset lan kendharaan.

 

Platform piranti lunak nelusuri ndhukung kabeh macem-macem piranti saka manufaktur beda kaya Conban, Concox, Queclink, Teltonika, lan sapiturute temenan wektu karo muter maneh sejarah, manajemen POI, lan manajemen Geo-pager.

 

Platform piranti lunak nelusuri digunakake ing saindenging jagad sing kasedhiya kanggo nggedhekake bisnis ing saindenging jagad.


View as  
 
  • Platform perangkat lunak ranging Ultimate GPS sing kalebu pelacakan basis web kanthi nyata 7/24, goleki tracker ing peta kanthi otomatis. Platform piranti lunak ranging Ultimate GPS nyedhiyakake kinerja kerja sing stabil liwat macem-macem server lan misahake database.

  • Platform piranti lunak nelusuri ndhukung luwih saka 10000 piranti sing kalebu pelacakan adhedhasar web-time nyata 7/4, nemokake tracker ing peta kanthi otomatis. Platform piranti lunak nelusuri ndhukung luwih saka 10000 piranti nyedhiyakake kinerja kerja sing stabil liwat macem-macem server lan misahake database.

  • Platform piranti lunak ranging GPS online kanggo armada ngidini sampeyan ndeleng piranti GPS kanthi online kanthi nyata lan ora ana wektu tundha sing ndhukung kabeh jinis pilihan pemetaan, kalebu peta dalan lan imajin satelit. Platform piranti lunak nelusuri gps online kanggo armada mbisakake server nangani macem-macem sensor lan informasi tambahan sing diwenehake unit GPS.

  • Platform piranti lunak ranging GPS nawakake loropaken nggunakake solusi ranging nganggo antarmuka web kanthi modern modern kanggo tata letak desktop lan loropaken mobile. Platform piranti lunak ranging GPS ngidini kabeh jinis tandha, kayata gangguan ACC, weker kecepatan kanthi kecepatan, tandha rute, Geo-pager mlebu / metu.

  • Piranti lunak pelacakan IOS lan Android yaiku platform pelacakan basis web kanthi macem-macem fungsi lan lapuran kayata rincian parkir / nyepetake. Laporan mesin / lelungan / bahan bakar lan sapiturute. Sampeyan bisa nemokake cara nggunakake lan ngontrol mobil / motor / armada.

 1 
{kata kunci} bermutu tinggi. Shenzhen iTrybrand Technology Co, Ltd minangka salah sawijining pabrikan saka China. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Platform Software nelusuri. Kita bakal nyedhiyani sampeyan karo rega murah lan layanan sing disesuaikan, lan uga menehi conto gratis.