Sistem Pelacak Fleet

Sistem pelacak armada yaiku nyedhiyakake layanan profesional kanggo nglacak lan ngawasi kendharaan. Ngidini nggawe sub-akun lan nambah piranti kabeh.

 

Sistem pelacak armada ndhukung domain lan kustomisasi APP sing tegese sampeyan bisa duwe jeneng domain, logo, kaca login lan APP karo kabeh informasi perusahaan sing pengin.

 

Sistem pelacak armada bisa ngawula kanggo manajemen armada, sewa mobil lan manajemen bis sekolah lsp.

View as  
 
  • Sistem pelacak GPS gps online yaiku solusi pelacak armada GPS lengkap, nalika nggoleki armada kabeh, nyempurnakake dhewe kanthi solusi sing gampang digunakake, terjangkau sing bisa ndadekake sampeyan saiki ing saben kendaraan, saben lokasi, saben mandeg, lan mandheg. saben rinci. Sistem pelacak GPS gps online ngirim lan luwih langsung menyang komputer lan smartphone sampeyan.

  • Sistem Tracking armada GPS GPS bisa nglacak driver, kendaraan, lokasi kerja, lan aset. Peta akurat, sing akurat, gampang digunakake. GPS armada nelusuri menehi laporan sing rinci. Sistem pelacakan GPS Fleet nuduhake lokasi lan rute nyata. Ndeleng saben mandeg lan diwiwiti, laporan kacepetan, lan liya-liyane. Apa sing ndadekake GPS lan Lacak beda ora ana biaya bulanan lan ora ana kontrak.

 1 
{kata kunci} bermutu tinggi. Shenzhen iTrybrand Technology Co, Ltd minangka salah sawijining pabrikan saka China. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Sistem Pelacak Fleet. Kita bakal nyedhiyani sampeyan karo rega murah lan layanan sing disesuaikan, lan uga menehi conto gratis.