Sistem Tracking Fleet GPS Kendaraan GPS
  • Air ProSistem Tracking Fleet GPS Kendaraan GPS

Sistem Tracking Fleet GPS Kendaraan GPS

Sistem Tracking armada GPS GPS bisa nglacak driver, kendaraan, lokasi kerja, lan aset. Peta akurat, sing akurat, gampang digunakake. GPS armada nelusuri menehi laporan sing rinci. Sistem pelacakan GPS Fleet nuduhake lokasi lan rute nyata. Ndeleng saben mandeg lan diwiwiti, laporan kacepetan, lan liya-liyane. Apa sing ndadekake GPS lan Lacak beda ora ana biaya bulanan lan ora ana kontrak.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

GPS Vehicle Fleet Tracking System




GPS Sistem Kendharaan GPS Lacak Pambuka


Gunakake teknologi kanggo mbukak bisnis sampeyan kanthi efisien. Sistem Tracking Fleet GPS Kendaraan GPS bisa ngawasi tenaga kerja amarga lagi ngladeni klien. Kanthi laporan ranging GPS sing rinci bakal cepet sampeyan bisa ndeleng kanthi apik karyawane. Sistem Tracking Fleet GPS Kendaraan GPS menehi solusi sing gampang digunakake. Pelacak GPS sing gampang diinstal lan aplikasi intuisi menehi visibilitas kabeh kendaraan ing kabeh wektu

 

Spesifikasi server sistem GPS Vehicles Fleet Tracking


10000 piranti nyata-wektu online, data saveGPS kaping telune.

 

Rekomendasi

CPU

Xeon E5-2620V4 (2.1G) * 1 (8Core, 16Thread)

Memori (RAM)

32GB RAM

Hard disk drive

RAID Array (Raid5 utawa Raid10) 600 GB gratis

Sistem Operasi

CentOS 6.4 (64bit)

JDK

JDK1.8.0_221-linux-x64

WebServer

nginx-1.16.0

WebContainer

apache-tomcat-9.0.22

Database

mysql-5.5.38-linux2.6-x86_64

Daya Bekase

Pasokan daya sing ora bisa ditemtokake

Sistem serep

Dibutuhake saben dina sing dibutuhake

 

 

Fitur sistem Tracking armada GPS GPS


1 Multiple authorization (admin / distributor / pangguna pungkasan / monitor mung)

2 Tandha nomer

3 Akeh laporan

4 Konsumsi bahan bakar

5 Status Pintu

6 Deteksi voltase

7 Tekanan Tirus

8 Tandha tandha pager geo (ing / metu)

9 Multiple basa (APP Web / iPhone / APP Android / APP)

10 Akeh tandha email

11 Pangeling pangopènan kendaraan

12 Layanan kustomisasi

13 Layanan transfer data sing selaras

14 Distributor APPs

15 Akun virtual

16 Kabar ACC ON / OFF

17 Alarm email

18 miles report(according to local time zoneï¼ ¼



Tancepake lan muter fitur tracker mobil


1.Temokake lokasi liwat SMS & Platform
2.Nyambung ing antena GPS & GSM sing sensitif dhuwur
Deteksi kontak 3.ACC
4.Barange weker
5.Geo pager
6.Sedhot pedhot sambungan weker kanggo anti-nyolong
7.Inflexion titik tambahan suplemen


Peralatan tanduran



Sertifikasi kualifikasi




FAQ


Apa jinis tracker minangka dhukungan platform sampeyan?
A: Piranti lunak kita kompatibel karo pelacak sing paling populer ing pasar! Coban / Teltonika / Meitrack / Concox / Jimi / Bofan / Ee-link lsp.

Piye syarat Sampeyan kemasan?
A: Umumé, kita nggawa barang-barang ing kothak label putih putih netral lan karton coklat. Yen sampeyan duwe paten sing didaftar kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak kanthi branded sawise entuk surat sing otorisasi.

Q: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T 30% minangka simpenan, lan 70% sadurunge pangiriman. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge mbayar imbangan


Wigati Apa kiriman sampeyan?
A: EXW

Panas Tags: Sistem Tracking Fleet GPS Kendaraan GPS, China, Produsen, Harga Murah, Sebut Harga, Grosir, Tuku, Selaras, Contoh Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.