Sistem Tracking GPS GPS Online
  • Air ProSistem Tracking GPS GPS Online

Sistem Tracking GPS GPS Online

Sistem pelacak GPS gps online yaiku solusi pelacak armada GPS lengkap, nalika nggoleki armada kabeh, nyempurnakake dhewe kanthi solusi sing gampang digunakake, terjangkau sing bisa ndadekake sampeyan saiki ing saben kendaraan, saben lokasi, saben mandeg, lan mandheg. saben rinci. Sistem pelacak GPS gps online ngirim lan luwih langsung menyang komputer lan smartphone sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


sistem pelacakan gps mobil online Pambuka


Sistem pelacak GPS mobil mbantu mbantu nelusuri kendharaan kendaraan sampeyan kanggo nambah efisiensi, nyuda biaya, lan ngunggahake layanan. Sampeyan bisa ngatasi trek, monitor, puter maneh lan pager geo, tandha sing dikirim saka piranti lan web ing telpon siji. Laporan sing beda bisa mbantu sampeyan ngerti kendharaan sampeyan luwih apik, ndhukung label putih kanggo app lan web. Ora masalah yen sampeyan kendharaan tunggal kanggo armada gedhe. Sistem pelacak GPS gps online bisa menehi sistem pelacakan sing dibutuhake.
Sistem pelacak GPS gps Server online spesifikasi10000 piranti nyata-wektu online, nyimpen data GPS kaping 3th.


 

Rekomendasi

CPU

Xeon E5-2620V4 (2.1G) * 1 (8Core, 16Thread)

Memori (RAM)

32GB RAM

Hard disk drive

RAID Array (Raid5 utawa Raid10) 600 GB gratis

Sistem Operasi

CentOS 6.4 (64bit)

JDK

JDK1.8.0_221-linux-x64

WebServer

nginx-1.16.0

WebContainer

apache-tomcat-9.0.22

Database

mysql-5.5.38-linux2.6-x86_64

Daya Bekase

Pasokan daya sing ora bisa ditemtokake

Sistem serep

Dibutuhake saben dina sing dibutuhake



Fitur sistem GPS gps Fitur online


1 Multiple authorization (admin / distributor / pangguna pungkasan / monitor mung)
2 Tandha nomer
3 Akeh laporan
4 Konsumsi bahan bakar
5 Status Pintu
6 Deteksi voltase
7 Tekanan Tirus
8 Tandha tandha pager geo (ing / metu)
9 Multiple basa (APP Web / iPhone / APP Android / APP)
10 Akeh tandha email
11 Pangeling pangopènan kendaraan
12 Layanan kustomisasi
13 Layanan transfer data sing selaras
14 Distributor APPs
15 Akun virtual
16 Kabar ACC ON / OFF
17 Alarm email
18 miles report(according to local time zoneï¼ ¼


Tancepake lan muter fitur tracker mobil


1.Temokake lokasi liwat SMS & Platform
2.Nyambung ing antena GPS & GSM sing sensitif dhuwur
Deteksi kontak 3.ACC
4.Barange weker
5.Geo pager
6.Sedhot pedhot sambungan weker kanggo anti-nyolong
7.Inflexion titik tambahan suplemen


Peralatan tanduran


Car Gps Tracking System Online


Sertifikasi kualifikasi


Car Gps Tracking System Online


FAQ


Apa jinis tracker minangka dhukungan platform sampeyan?
A: Piranti lunak kita kompatibel karo pelacak sing paling populer ing pasar! Coban / Teltonika / Meitrack / Concox / Jimi / Bofan / Ee-link lsp.

Piye syarat Sampeyan kemasan?
A: Umumé, kita nggawa barang-barang ing kothak label putih putih netral lan karton coklat. Yen sampeyan duwe paten sing didaftar kanthi sah, kita bisa ngemas barang ing kothak kanthi branded sawise entuk surat sing otorisasi.

Q: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T 30% minangka simpenan, lan 70% sadurunge pangiriman. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge mbayar imbangan


Wigati Apa kiriman sampeyan?
A: EXW

Panas Tags: Sistem Pelacak GPS Mobil Online, China, Produsen, Rega rendah, Sebutharga, Grosir, Tuku, Selaras, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.