Software nelusuri GPS

Piranti lunak nelusuri GPS minangka sistem pelacak sing bisa mbantu ngurus kendharaan nganggo GPS tracker. Ngawasi online, pelacakan nyata nalika sampeyan pengin ngerti status kendharaan.

 

Piranti lunak nelusuri GPS nawakake macem-macem laporan, kayata laporan mileage, laporan bahan bakar, laporan trip, lan laporan mesin. Apa maneh, ndhukung tandha alternatif, kayata cepet, mesin urip / mati, geter lan baterei sithik.

 

Piranti lunak nelusuri GPS mbisakake supaya kendaraan kanthi efektif online lan kabeh manajemen bakal ana ing siji platform.

View as  
 
  • Lunak pelacakan basis awan maya nggunakake server maya sing paling stabil saka Alibaba. Ana server gawe serep kabeh wektu supaya data kasebut luwih aman. Layanan kustomisasi kasedhiya kanggo pangguna potensial kanggo mbukak marketing dhewe. Trek nyata lan ngontrol kabeh aset / kendharaan ing akun sampeyan saiki luwih gampang kanthi nggunakake piranti lunak ranging GPS basis maya.

  • piranti lunak nelusuri gps kanggo mobil lan motor iku platform pelacak kanthi loro APP. Penjual bisa nggawe akun multi-pangguna, akun level pisanan bisa nggawe sub-akun kanggo saben pangguna lan bisa nambah lan tracker GPS aktif saka pabrik sing beda-beda kanthi awake dhewe. Akeh protokol piranti GPS pabrik didhukung kanthi sampurna supaya sampeyan bisa ngontrol kabeh piranti ing siji platform mung siji akun.

  • Piranti lunak pelacakan gratis ing taun pisanan kanggo mobil minangka platform pelacakan fungsional kanthi macem-macem loro APPs(Android / ios.ï¼ ‰Puter muter maneh sejarah gratis lan pirang-pirang laporan.Iku cukup stabil kanthi fungsi kaya adhedhasar server awan Ali. Para bakul ngontrol akses akses sing tepat lan manajemen armada kanthi bebas.

 1 
{kata kunci} bermutu tinggi. Shenzhen iTrybrand Technology Co, Ltd minangka salah sawijining pabrikan saka China. Sugeng rawuh ing grosir lan tuku Software nelusuri GPS. Kita bakal nyedhiyani sampeyan karo rega murah lan layanan sing disesuaikan, lan uga menehi conto gratis.