Tracker GPS Gps
  • Air ProTracker GPS Gps

Tracker GPS Gps

kendaraan GPS gps yaiku piranti GPS kendaraan 4G kanthi tracker multifungsi. kendaraan GPS GPS kompatibel karo aksesoris kalebu tombol gupuh (sos), Mikropon (rekaman swara) lan relay (mesin dipotong / mulihake). Iku cocog kanggo logistik, manajemen armada etc.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

kendali GPS tracker Pambuka


kendaraan GPS gps yaiku tracker GPS kendharaan kanthi rega tahan banyu IP65 lan bisa dipasang ing mobil lan truk. tracker gps kendaraan ngidini fungsi kayata SOS, mandeg / mulihake, geo-pager, tandha kecepatan kanthi kacepetan, rekaman data sejarah 3 wulan gratis. Unit kasebut bisa mlaku kanthi lingkungan sing nemen. Kanthi pemeriksaan pabrik sing rinci, unit kasebut nduweni daya tahan sing dawa lan linuwih.

 

Spesifikasi tracker gps kendaraan

 

â- Spesifikasi Tanpa Wayar:

Komunikasi tanpa kabel: 2G / LTE-Cat.M1

Modul Komunikasi: BG96 4G LTE Cat.M1 / NB1 / EGPRS

Band Frekuensi LTE: B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B8 / B12 / B13 / B18 / B19 / B20 / B26 / B28 / B39 (B39 kanggo Cat.M1only)

Frekuensi Band EGPRS: 850/900/1800 / 1900MHz

 

â—GPS Spesialisasi

GPS Chipset: U-blox UBX-M8030KT

Jenis antenaPatch 25x25x4

Sistem satelit: GPS, Galileo, GLONASS, Beidou

Akurasi lokasi GPS: 5m

Biaya wektu lokasi: Wiwitan panas: <1sec (Open Sky)

Miwiti kadhemen: <30sec (Open Sky)

 

â—Spesifikasi Sistem Daya:

Daya input voltase: 8-45V

Saiki digunakake: <30mA

Perlindhungan Surge: 1500W

Kapasitas baterei: 100mAh

 

â—Lingkungan kerja:

Suhu operasi: -20 ºC nganti +70 ºC

Andhap asor: 20% -80%

 

â—Fisik:

Ukuran: 84 (L) x42 (W) x13.6 (H) mm

Bobot: 80g

 

Fitur GPS gps tracker

 

Modul komunikasi 2G / 4G LTE-Cat.M1
Chip GNSS kinerja dhuwur paling anyar saka u-blox.
Laporan lokasi nyata-nyata menyang server
Aplikasi pelacakan sing cocog kanggo mobil / truk / motor
Priksa lokasi liwat Platform, APP lan SMS.
GNSS mbantu posisi
Deteksi kontak ACC
Tombol SOS kanggo weker SOS
Fungsi rekaman swara
Daya pedhot sambungan weker kanggo anti-nyolong
Mungkasi / mulihake mesin
Mbusak basis alarm ing deteksi sensor cahya


Peralatan tanduran


Vehicle Gps Tracker


Sertifikasi kualifikasi


Vehicle Gps Tracker


FAQ


P: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?
A: Umumé, butuh 3 nganti 6 dina sawise mbayar pambuka. Wektu kiriman tartamtu gumantung marang barang lan jumlah pesenan sampeyan.

P: Sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis sampeyan. Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan.

P: Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge ngirim?
A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge pangiriman

P: Kepiye carane nggawe bisnis kita jangka panjang lan apik?
A: 1. Kita tetep rega sing apik lan kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk bathi;
2. Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita tulus nindakake bisnis lan nggawe kanca karo kanca-kanca,
ana ngendi tekane.



Panas Tags: Tracker GPS Gps, China, Produsen, Rega Sithik, Sebutharga, Grosir, Tuku, Selaras, Sampel Gratis

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.